Журналистът на bTV Новините Петър Нанев представи пред Диана Любенова

...
Журналистът на bTV Новините Петър Нанев представи пред Диана Любенова
Коментари Харесай

Петър Нанев представя "Играй и спортувай вкъщи"

Журналистът на bTV Новините Петър Нанев показа пред Диана Любенова новата графа на bTV и Министерство на младежта и спорта - " Играй и спортувай у дома ".

Кратките тренировки са предопределени за деца без предварителна физическа подготовка, които нямат опция да спортуват с треньор и могат да бъдат изпълнени в домашни условия и без специфична екипировка.

Големите спортисти на България ще показват в ефира на bTV и на btvnovinite.bg своите хрумвания за пълноценна подготовка за цялото тяло, като употребяват методиката на спорта, в който се състезават.

" Дори едно дете да стартира да спортува у дома, въодушевено от спортистите, които познава от екрана, за нас това ще е триумф. " разяснява Петър Нанев.

Първото издание на " Играй и спортувай у дома " е с царицата на спортовете – леката атлетика и царицата на леката атлетика - Ивет Лалова.
"Играй и спортувай у дома " с Ивет Лалова (ВИДЕО) Специална графа на bTV и Министерство на младежта и спорта
На специфичната секция btvnovinite.bg ще бъдат показани и питателните режими и подробни менюта на българските национални младежки тимове в другите спортове. Целта им е да оказват помощ на родителите да вкарат здравословно хранене за по-добра физическа форма у дома, възползвайки се от опита и знанията на топ експертите в тази област.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР