Журналистът Мартин Карбовски е потресен от така наречените закони у

...
Журналистът Мартин Карбовски е потресен от така наречените закони у
Коментари Харесай

Мартин Карбовски избухна: Убийците ги защитават, а Иванчева?

Журналистът Мартин Карбовски е покъртен от по този начин наречените закони у нас, по-скоро от беззаконието. От това правораздаване, което пази убийците и крадците, вместо да ги санкционира. Ето по какъв начин подпали в мрежата:

„ Наскоро Борислав умъртви Кремена във Варна. Преди това Викторио умъртви Дарина в София, а още преди този момент Северин умъртви Виктория в Русе.

Списъкът с тези брутални зверства е дълъг, за жалост. Но по-смущаващото е, че хора като Борислав, Викторио или Северин.

И редица поръчкови убийци, упрекнати в най-тежкото закононарушение – отнемането на човешки живот, няма да получат най-тежкото наказване пожизнен затвор.

Защото плануваното наказване за ликвидиране е от 10 до 20 години, а убийците се признават за отговорни и излизат на независимост след 10-12 години.

На фона на това упрекнатите Иванчева и Петрова ги чакат сред 10 и 30 година за възможен рушвет, от който няма потърпевши (физически) хора, сочи се, че един е потърпевш финансово.

Е, в действителност ли един палач може да лежи 10 година, а на двете (толкова снизходително) да им желаят 20?

Вчера един политически водач умъртви с колата си 6-месечно бебе. Обзалагам се, че няма да стои 8 месеца в ареста, нито ще го разкарват с вериги като панаирджийска мечка.

#Няматакавадържава

** Мнението е взето от обществените мрежи “, разгласява Мартин Карбовски.

Източник: фейсбук и злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР