Журналистът Любомир Кольовски направи остър коментар по повод изказването на

...
Журналистът Любомир Кольовски направи остър коментар по повод изказването на
Коментари Харесай

ИЗВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ ИЗРИГНА: Ганьовщината вече се нарича Бойковщина

Журналистът Любомир Кольовски направи изострен коментар във връзка изявлението на премиера Бойко Борисов по време на инспектирането на ремонтните действия на източната дъга на Софийския околовръстен път. "През живота ми съм имал дами. Не съм светец в това отношение. Но би трябвало ли всяка жена в моя живот, по-късно да я веят като флаг ". С тези думи министър председателят Бойко Борисов разяснява настояванията, при възможното отпадането на отминалостта за закононарушенията по приватизационните покупко-продажби, да се ревизират и тези, в които някогашната му другарка Цветелина Бориславова е взела участие.

"Да я ревизират колкото желаят. Това е било преди шест, седем, осем, девет години. Аз стартирам да се тормозя за някои мои съученики, за които се знае, че тогава сме били близки ", добави той.

Ето какво написа той в персоналния си профил във Facebook:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Лъжи, измама и народнящина се леят от устата на премиера и никакъв отговор на въросите, които опозицията ясно изрече - кои са депутатите наркотрафиканти, по какъв начин се споделят търговците на затворнически гласове, за какво депутатите са безделници? Обаче научихме, че е сексмашина и се тревожи за реномето на съученичките си от Банкя! Шаячна посредствност и цървулска надменност! Изпитвам страдание към дамите, които са имали нещо общо с тоя! Изпитвам страдание и към ония, които имат вяра, че опозицията е провокирала абсурда, с цел да измести публичното внимание от позитивния (?!) отчет на бюрократите от Европейска комисия. Ганьовщината към този момент се назовава Бойковщина ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР