Журналистът и народен представител в 43-тото Народно събрание направи на

...
Журналистът и народен представител в 43-тото Народно събрание направи на
Коментари Харесай

ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ ПОПИЛЯ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА

Журналистът и депутат в 43-тото Народно заседание направи на пух и прахуляк вицепремиера Валери Симеонов в утринния блок на телевизия Он Еър.

Повод за присъединяване на Байрактаров в телевизионното предаване бе арестуваната активистка от партията на Симеонов за трафик на хора Анелия Велева.

Байрактаров съобщи,че Анелеия Велева не е способна да провежда подобен трафик на хора и, че вероято тя е помолена от политически фактор да съпроводи ВИП персони.

Журналистът бе безапелационен, че търговията и каналджийството на хора се прави с опеката на висши политически лица.

Байрактаров напомни,че точно Валери Симеонов е обикалял медиите и е заявявал заинтересовността си от градежа на оградата и по-късно е твърдял,че това е най-сигурната защитна стена против мигрантите.

Според Байрактаров в публичното мнение обаче битува тезата,че оградата се употребява за контролиране на трафика с хора,тъй като това е извънредно рентабилен бизнес. На въпрос на водещите има ли съмнения към Валери Симеонов, Байрактаров отговори,че има такива съмнения, освен това - той сложи въпрос дали инцидентно мигрантите не са приютявани в хотел "Козия рог " - благосъстоятелност на компанията Скат ТВ ООД?

Байрактаров изнесе и скандална информация,че същата компания с мажоритарен притежател Валери Симеонов е наказана за нелегално строителство, само че ден сегашен то не е отстранено от ДНСК. В тази връзка Байрактаров зададе и резонния въпрос не е ли това ослепителен образец за корупция по високите етажи?

Именно в тази връзка,както и на многочислените кавги, провокирани от вицепремиера Симеонов, Димитър Байрактаров прикани за незабавната му оставка. В случай,че Симеонов не си подаде оставката Байрактаров прикани и държавното управление да си подаде оставката откакто толерира наличието на хора като Симеонов в изпълнителната власт
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР