Журналистът Георги Тошев ще бъде част от първото събитие на

...
Журналистът Георги Тошев ще бъде част от първото събитие на
Коментари Харесай

Георги Тошев ще бъде лектор на Bulgaria Wants You във Виена

Журналистът Георги Тошев ще бъде част от първото събитие на платформата Bulgaria Wants You в Австрия. Той е едвам вторият публично разгласен преподавател на кариерния конгрес във Виена след футболиста Стилиян Петров.

Тошев приема поканата да бъде мотивационен преподавател на платформата за повторно с думите

Последователността е пътят към смяната. Ако не трансформирам себе си, няма по какъв начин да трансформира средата и другите “.

Като един същински жител на света, той е посетил повече от 180 страни, само че избира да живее в роднината си.

Форумът във Виена ще се състои на 4 ноември, като наличието е напълно гратис, само че изисква предварителна регистрация на уеб страницата на платформата.

Темата за българите по света ме вълнува от 30 години. Като един неуспешен преселник, който е обиколил цялото земно кълбо, съзнавам от ден на ден какъв брой е значимо да бъдем свободни в преместването си от град на град, от страна в страна. Единственото по-значимо, съгласно мен, е не географското ни престояване, а възприятието за принадлежност. Като българин и човек, избрал да живее и работи в България, имам вяра, че ние можем да променяме средата по този начин, че повече надарени сънародници да намират своята пълноценна реализация в страната “, коментира журналистът.

По време на форума българската общественост в Австрия ще може да се срещне с изключение на с създателите на платформата Иван Христов и Андрей Арнаудов и с редица други известни и съумели българи.

Освен лекторски панел, на който гостите ще описват своите компликации по пътя към триумфа, ще има и доста работодателски щандове на български и интернационалните компании, които ще оферират на място кариерно развиване в България. Актуална информация за програмата на събитието може да се открие на уеб страницата на Bulgaria Wants You.

Economic.bg е медиен сътрудник на кариерния конгрес.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР