Журналистът Димитър Стоянов, придобил известност покрай своите прикрити русофилски нагласи,

...
Журналистът Димитър Стоянов, придобил известност покрай своите прикрити русофилски нагласи,
Коментари Харесай

ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ! Прикритият русофил Димитър Стоянов издал предстояща скандална схема за изнудване, организирана от Бърд, Атанас Чобанов и любовницата му

Журналистът Димитър Стоянов, придобил популярност около своите прикрити русофилски настройки, още веднъж е забъркан в скандал. 

Припомняме, че при започване на февруари ПИК разкри за скандал сред него и притежателя на " Делта гард " Димитър Спасов. В отворено писмо предприемачът разкри, че дружно с татко си Спас Спасов за уредили Димитър Стоянов да стартира работа като публицист в уеб страницата " Биволъ ".



След като Димитър Спасов разкри, че с назначението на Стоянов в " Биволъ ", журналистът е имал подготвеност да изнася конфиденциална информация от уеб страницата и да я споделя с предприемача, се появи и още един очевидец на безскрупулните дейности на журналиста. Негов непосредствен другар, поискал анонимност, разкри по какъв начин Стоянов му е споделил за идните проекти на шефа му - Атанас Чобанов, притежателят на онлайн медията " Бърд ", показва " Бунт.бг ".

Сайтът разкрива, съгласно обявата, чудовищна скица, която е разказал Стоянов:

Атанас Чобанов имал държанка, в която бил бясно влюбен. Дори й купил апартамент в Гърция. Името на тази държанка е Десислава Георгиева и в този момент работи в Министерство на външните работи/.

Предишната позиция на Десислава Георгиева била в българското консулство в Солун. Преди да напусне работа, Георгиева изтеглила цялата база данни и главно информация за парцели, благосъстоятелност на български жители и компании в Гърция.

По думите на Стоянов излиза, че скоро " Бърд " ще стартира да разгласява поетапно „ инцидентно “ добития лист с парцели. Но не току-така… Схемата била обвързвана с изнудване. Собствениците на парцели, които не желаят да платят „ такса успокоение “, ще бъде разкривани в уеб страницата, управителен от Атанас Чобанов и неговия „ предпазлив “ чиновник Димитър Стоянов…

Ако думите на „ самостоятелния “ публицист Димитър Стоянов са истина, това може да бъде квалифицирано като тежко закононарушение от страна на всички забъркани в този жесток план и ще разкрие методите, по които работи " Бърд " и „ самостоятелната публицистика “, разясняват от " Бунт.бг ".
Източник: pik.bg
 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР