Журналист от Италианското обществено радио допусна, че има големи шансове

...
Журналист от Италианското обществено радио допусна, че има големи шансове
Коментари Харесай

Журналист призова Матео Салвини да се самоубие

Журналист от Италианското публично радио позволи, че има огромни шансове крайнодесния водач Матео Салвини да се самоубие, оповестиха италианските медии. Обществените радио и телевизия RAI започнаха следствие на изказванията на журналиста Фабио Санфилипо, а обявата му във Фейсбук към този момент е отстранена.
Санфилипо разгласява мненията си откакто Салвини, водач на крайнодясната " Лига ", изтегли поддръжката на партията си за държавната коалиция с Движение " 5 звезди " през август, прецизира БГНЕС.
" Вие се обесихте, ще загубите 20-25% от поддръжката си и знаете ли какво? Какво ли ще извършите? Нямате работа, не можете да вършиме нищо, не сте и народен представител, загубихте и поста си на министър ", цитира вестник " Ла Република " думите на журналиста във Фейсбук.
" Вярно е, че сте в Народното събрание (Салвини е сенатор), само че с живота, който сте привикнал да водите, след 6 месеца ще се застреляте ", добавя журналистът. " Съжалявам за щерка ви, тя ще се възвърне с времето ", написа още Санфилипо.
Политическият конкурент на Салвини, лявоцентристката Демократическа партия, която размени " Лига " в новото съдружно държавно управление, отбрани крайнодесния водач.
" Такива офанзиви против Салвини са съществени и неприемливи ", съобщи Мишел Анзалди, член на изпълнителното бюро на партията. Матео Ренци, някогашен ляв министър председател на Италия също се намеси в отбрана на Салвини. " Минимално количество почит би трябвало да бъде показвано ", съобщи той и добави, че " някой, на който му се заплаща с парите на италианците, би трябвало да се засрами, че приканва към самоубийство съперниците си.
Журналистът се отбрани: " Ако се постановяваше, щях да напиша това обръщение още веднъж, само че без да загатвам детето ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР