Журналист от българската организация „Медия-Мост” излезе с неочаквано представяне по

...
Журналист от българската организация „Медия-Мост” излезе с неочаквано представяне по
Коментари Харесай

Българин изненада говорителя на руското външно министерство

Журналист от българската организация „ Медия-Мост” излезе с ненадейно показване по време на седмичния брифинг на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова в сряда.

„ Обърнах се към (израелското правителство), тъй като бях изтощен да пребивавам като добитък. Бях изтощен да работя като черен, с цел да пребивавам като бял. Те ме трансфораха в евреин. Казаха ми: Борис в никакъв случай не прави нещо гратис, когато можеш да го правиш за пари. Благодаря Ви, ние Ви чакаме в България”, съобщи журналистът.

Румен Радев против изявлението на Захарова за евреите: Невежество или провокация

Дебили-недраги, и половината без цици

Захарова с нови рецензии към България

За миг Захарова остана без думи, чудейки се какво в действителност се пробва да каже българинът.

В следствие тя го помоли да не наскърбява „ други хора, националности и почитатели на разнообразни религии”.

Точният смисъл на речта на журналиста остава неразбираем. Но в светлината на продължаващата ескалация на спора сред Израел и Палестина, съгласно съветските медии наподобява евентуално той да е опитал да изрази топлите си усеща към Израел.

Преди това Захарова разяснява следствията от решението на американския президент Доналд Тръмп да признае Йерусалим за столица на Израел, като реалокира в античния град посолството на Съединени американски щати от Тел Авив.

Захарова беше необятно коментирана в медиите в България, откакто при започване на предишния месец разгласи, че съветските бойци са избавили българските евреи през Втората международна война. Това тя направи във връзка оскверняването на Паметника на руската войска в София с графити.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР