Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината си Гвинея и

...
Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината си Гвинея и
Коментари Харесай

Жул Кейта е изкарал COVID-19

Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината си Гвинея и това също е попречило прибирането на футболиста в България. Фланговият нападател пропусна цялата зимна подоготвка на и е пред разлъка с клуба, която би трябвало да бъде официализирана тази седмица. След контролата със на 25 януари от " Армията " оповестиха, че Кейта е болен и е показал медицински документ от лекаря си. Оказа се, че здравосолвният проблем е бил инфктиране с ковид. След излизането от карантина пък гвинеецът не е могъл да даде негативен тест, което в допълнение е усложнило опцията му да пътува.
22-годишното крило е преотстъпен от френския до лятото, само че по всичко проличава, че няма да извърши до дъно наема си. Кейта не е упражнявал с тима от началото на предишния декември, когато бе пуснат да се прибере при фамилията си в Гвинея след ненадейната кончина на брат си. Оттогава той не се е прибирал в София, като съгласно някои информации е поискал пред управлението да приключи контракта си с клуба.
Друг състезател пред разлъка с " армейците " е португалският бранител Нуно Томаш. Наемът на ибериеца във финландския КуПС Куопио изтече през декември. Макар да има договор с ЦСКА-София до 2022-а, той не е мечтан в отбора, само че към момента публично развиване по казуза няма.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР