Жребият в отреди и да се срещнат за 37-ми път

...
Жребият в отреди и да се срещнат за 37-ми път
Коментари Харесай

Цифрите говорят: Меси или Роналдо е по-добър в директните им сблъсъци?

Жребият в отреди и да се срещнат за 37-ми път един против различен. В последните 13 години двамата не са играли един против различен единствено през 2019 година, когато Роналдо караше първия си сезон в Ювентус.
В мачовете сред двамата в Шампионска лига царува тъждество във връзка с успехите. В 6 срещи Меси е печелил два пъти, с два триумфа се е поздравил Роналдо, а две срещи са завършвали наедно. Меси има 3 гола, до момента в който Кристиано се е разписвал 2 пъти.
В Ла Лига превъзходството е на страната на Лео - в 18 мача Барселона с Меси е печелила 10 пъти, до момента в който Реал Мадрид с Роналдо - 4. 4 мача са завършвали наедно, а Меси е вкарал 12 гола против 9 за Кристиано.
В Купата на Краля преимуществото е на страната на Кристиано - 2 победи против 1 за Меси и две равенства. Португалецът има 5 попадения, до момента в който Лео не е вкарвал на Реал Мадрид, когато Роналдо е бил на терена.
В Суперкупата на Испания още веднъж Меси е по-успешният в директните конфликти - в 5 срещи и Реал Мадрид, и Барселона имат по 2 победи, само че аржентинецът е вкарал 6 гола против 4 за Роналдо.
Само два пъти двамата са се срещали на равнище националния тимове. Тук равенството е цялостно, като на 9 февруари 2011 година Аржентина печели против Португалия с 2:1 и двамата огромни противници вкарват. През 2014 година Португалия побеждава с 1:0, само че голът не е на Роналдо.
A какъв ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР