ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Планът за затваряне на проблемен затвор

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Планът за затваряне на проблемен затвор
Коментари Харесай

Затварянето на федералния затвор в Калифорния е било лошо планирано, казва съдията, разпореждайки по-нататъшно наблюдение

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Планът за затваряне на проблематичен затвор в Калифорния, където затворничките са претърпели полово принуждение от надзиратели, е „ зле премислен, “, сподели арбитър, до момента в който нареждаше деликатно наблюдаване и грижи за затворените дами, които бяха преместени в други федерални уреди в цялата страна.

Съединени американски щати. Съдия от окръжния съд Ивон Гонзалес Роджърс сподели в заповедта от сряда, че решението от предишния месец на Бюрото по пандизите (BOP) да затвори FCI Дъблин „ основало съществени опасения “ за благосъстоянието на повече от 600 дами, които са били трансферирани.

Бюрото на пандизите разгласи на 15 април, че ще затвори FCI Дъблин макар опитите за реформиране на обсаденото оборудване, откакто следствие на Асошиейтед прес разкри необузданото принуждение от страна на личния състав върху пандизчиите. Само 10 дни преди оповестяването на закриването, съдията предприе невижданата стъпка да назначи специфичен занаятчия, който да следи пандиза покрай Оукланд.

„ Въпреки че има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР