Жозе Моуриньо признава, че му остават само още няколко години“,

...
Жозе Моуриньо признава, че му остават само още няколко години“,
Коментари Харесай

Моуриньо обяви бъдещите си планове

Жозе Моуриньо признава, че му остават единствено „ още няколко години “, преди евентуално да се пенсионира от мениджърската си кариера. 59-годишният Моуриньо е един от най-успешните треньори на модерната епоха, печелейки куп трофеи в Англия, Испания, Италия и Португалия, като в същото време завоюва Шампионската лига на два пъти.

Последните години бяха по-малко плодотворни за „ специфичния “, който се озова в Рома и единствено с купата в Лига на конференциите Европа. Въпреки че признава, че пенсионирането не е прекомерно надалеч зад ъгъла, самият той разкри, че остават още няколко години, преди да обмисли овакантяване на футбола.

„ Тези 22 години минаха бързо, само че желая да продължа. Чувствам се добре, усещам се мощен, стимулиран, обичам да спечелвам, ненавиждам да изгубвам, нищо не се е трансформирало. Цветът на косата ми, да, даже бръчките, само че желая да продължа. Не за още 22 години, защото няма време, а за още няколко години “, показа Моуриньо.

Рома е на шесто място в таблицата на Серия А, откакто завоюва четири от първите си седем мача този сезон, позиция, на която приключи предходната година.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР