Жозе Моуриньо може да замени Дейвид Мойс начело на Уест

...
Жозе Моуриньо може да замени Дейвид Мойс начело на Уест
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо може да поеме Уест Хем?

Жозе Моуриньо може да размени Дейвид Мойс отпред на Уест Хем през лятото, написа CaughtOffside. Бъдещето на шотландеца при " чуковете " не е напълно несъмнено след последните неубедителни резултати на тима, като разновидността да бъде сменен от Специалния не е изключен.

Моуриньо сега е без работа, откакто неотдавна бе уволнен от Рома. Той обаче не крие, че желае колкото се може по-скоро да си откри нов клуб. А разновидността да поеме Уест Хем може и да провокира интереса му. Преди време той бе свързван с интерес от Саудитска Арабия, само че португалецът изрично отхвърли да поеме в тази посока и избира да остане в Европа, а още по-добре в Англия, където към този момент е одобрено име, откакто води Челси, Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

В същото време Уест Хем не се показва чак толкоз зле и към момента е в борбата за Европа. Отборът обаче записа единствено една победа в последните си 6 мача във всички шампионати, като точно това е предиздвикало шефовете да се замислят за промяна на Мойс и то точно с Моуриньо, който си остава един от най-хубавите мениджъри в света, въпреки напоследък ореолът му да не свети толкоз блестящо.
 Фулъм победи Уест Хям с 2:0 в мач от 33-ия кръг на Висшата лига
Фулъм задълбочи рецесията в Уест Хям

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР