Жокера“ бе провъзлгасен за най-добрия филм на годината от IMDb“.

...
Жокера“ бе провъзлгасен за най-добрия филм на годината от IMDb“.
Коментари Харесай

„Жокера“ – филм номер 1 на „IMDb“

„ Жокера “ бе провъзлгасен за най-хубавия филм на годината от „ IMDb “. Лентата бе определена още за най-хубавата комиксова продукция на 2019-а от потребителите на уеб страницата. Така шлагерът на Тод Филипс надмина трите кино лентата на Марвел и двата римейка на Дисни. Както знаем, „ Жокера “ стана и най-касовата лента за 16+ в историята на киното с доходи от над 1 милиард $.

Междувременно Филипс призна, че схванал за присъединяване на Финикс чак на първия работен ден. Неотдавна режисьорът разкри, че му лишило няколко месеца да убеди артиста да се превъплъти в Артър Флек – Хоакин в началото нямал изключително предпочитание да играе във филми по кокмикси. Сега Тод споделя: „ Той никак не искаше да взе участие първоначално. Самата концепция да работи по сходен план не му се нравеше. Трябваше да му разясня какъв сюжет му предлагам, а даже и тогава се дърпаше. Минаха няколко месеца, на пръв взор всичко се развиваше добре и ние продължихме да обсъждаме кино лентата, само че той по този начин и не сподели твърдо „ да “. Разбрах, че се е съгласил да взе участие, когато просто се появи на снимачната площадка. “

„ Жокера “ продължава похода си към премиите „ Оскар “. За в този момент хитовата лента и нейният екип съумяха да си обезпечат няколко статуетки, в това число и най-престижните призове „ Златен Глобус “. Следва битката на Финикс за топ артист на премиите на Гилдията на филмовите артисти. Церемонията по раздаването им ще се организира на 20 януари и е благонадежден знак за „ Оскарите “.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР