Животът в Кралския двор определено представлява интерес както за широката

...
Животът в Кралския двор определено представлява интерес както за широката
Коментари Харесай

Принц Уилям направи много интересно разкритие за дъщеря си

Животът в Кралския двор несъмнено съставлява интерес както за необятната общност, по този начин и за медиите. Със сигурност протоколът, който се съблюдава в кралското семейство, е доста непоколебим и необикновен и нарушаването му несъмнено се санкционира строго. Именно заради тази причина, животът на кралските особи стана още по-интересен, откакто принц Уилям и принц Хари се ожениха за своите възлюбени, които обаче нямат кралско родословие и за тях протоколът нещо ново, с което не са привикнали и с което не са живяли от момента на раждането си. Освен това, доста скоро принц Хари и Меган Маркъл чакат своята първа рожба. Междувременно принц Уилям и Кейт Мидълтън към този момент имат много богат опит в родителството със своите две момченца и едно момиченце.

Не доста от дълго време, Кейт показа по какъв начин й се отразява майчинството и не скри, че това е сериозна отговорност и макар помощта, която има, от време на време й е много мъчно да се оправи с всички задания. Както към този момент сме добре осведомени, кралските двойки непрекъснато посещават разнообразни места по света, срещат се с локалните поданици и разнообразни организации, отдадени на разнородни обществени дела. През миналата седмица Уилям и Кейт бяха в Блекпул. А те двамата надалеч нямат срещу да приказват за децата си пред разнообразни хора. И в този ред на мисли, принц Уилям показа пред една от дамите:
„ Никога не съумявам да й направя хубава конска опашка! Не обичам да я реша и да се грижа за косата й. Това е същински призрачен сън. Аз самият нямам задоволително коса, с цел да упражнявам “, пошегува се той.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР