Животът не спира с коронавируса, тренировките не трябва също. Ако сте

...
Животът не спира с коронавируса, тренировките не трябва също.
Ако сте
Коментари Харесай

Всички нужни уреди, с които ще пренесете фитнеса у дома

Животът не стопира с ковид, тренировките не би трябвало също.

Ако сте почнали приготовленията за лятото във фитнеса, който в този момент е затворен, тези няколко уреда ще ви оказват помощ да продължите тренировките си вкъщи.

Разбира се, никой не е споделил, че няма положителни извършения, които можем да вършим без никакви уреди, само че за по-голяма успеваемост ви съветваме да инвестирате в тези съоръжения или най-малко в техните DIY копия.

Йога постеля

За огромен % от упражненията, изключително тези, които ни обезпечават стегната талия, би трябвало да заемем позиция на земята. Най-удобно е да го създадем с йога постеля, която да ни обезпечи по-мека повърхнина, само че с задоволително противодействие.

Технически можем да я сменяем с добър (и дезинфектиран) килим, само че той няма да поддържа гърба ни по този начин добре, когато вършим коремни преси да вземем за пример.

 Всички нужни уреди, с които ще придвижите фитнеса вкъщи

Ластици за подготовка

С тях прибавяме в допълнение противодействие към всяко придвижване, което затова значи и в допълнение стягане на тялото. Това е един от най-любимите уреди на моделите, тъй като може да се употребява за доста зони на тялото и би послужил както на новак, по този начин и на някой, който към този момент може да назова себе си фитнес специалист.

Вижте по какъв начин да си извършите домашна версия на ластиците и няколко тренировки с тях тук:

Дъмбели

Ако обичате да залагате на повече от тежестта на тялото си, сет от дъмбели биха ви послужили да извършите тренировките си по-универсални. Препоръчваме ви да се ориентирате към по-универсалните килограми от 2 до 5 за всеки дъмбел, тъй като с тях ще можете да упражнявате повече елементи от тялото, а в случай че в един миг килограмите ви се окажат прекомерно леки, можете просто да увеличите повторенията.

 Всички нужни уреди, с които ще придвижите фитнеса вкъщи

Ако пък напълно неотдавна сте почнали да се грижите за тялото си, можете да се въздържите от първичната инвестиция и да замените дъмбелите с половинлитрови бутилки, цялостни с пясък за тежест.

Огледало

Да, считаме и огледалото за фитнес апарат, тъй като е доста потребен метод да следим дали вярно правим упражненията. Това е извънредно значим детайл от тренировката, изключително за начинаещите, тъй като, в случай че позволяваме доста неточности при осъществяването на придвижванията можем освен да не реализираме положителни резултати, само че и да се нараним. Само гледайте да го употребявате повече с тази цел, а не за селфита по време на тренировката.

Още хрумвания от нас за тренировки вкъщи с подръчни материали:

 

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР