Животът на популярния футболист Франк Рибери бил изпълнен с унижения

...
Животът на популярния футболист Франк Рибери бил изпълнен с унижения
Коментари Харесай

Драмата на един от най-успешните футболисти: Родителите му го изоставили на прага на манастир, заради белезите го нарекли Квазимодо



Животът на известния футболист Франк Рибери бил изпълнен с унижения и насмешки, само че със своята мощ, воля и непримиримост той съумял да преодолее всичко това и да се изяви като огромна футболна звезда.

Френският футболист Франк Рибери завърши кариерата си във футбола, само че историята му постоянно провокира публичен интерес.

Той имаше толкоз трагична история, че хората от време на време се чудят по какъв начин толкоз неприятни неща могат да се случат на един човек. Но след дни, прекарани в тъга, той реши да покаже гения и майсторството си в това, в което е най-хубав - футбола.


Той игра като крило във ФК Байерн Мюнхен повече от 10 години, където се показа най-вече, само че трябваше да премине през неравномерен път, с цел да стигне до Байерн.

Като дете Франк Рибери в никакъв случай не е срещал родителите си. Оставили го на прага на манастира, тъй че цялостен живот останал сирак.

Той беше " страшилище " в манастира, както други хора му се подиграваха. Всички му се подиграваха, даже го назоваха Квазимодо. Отговорът му беше да мълчи и да плаче в ъгъла, където никой не може да го види. За страдание външният му тип е обиден от автомобилната злополука, която претърпява като дете.

Автомобилна злополука го довежда до ръба на гибелта на двегодишна възраст и основава проблеми с лицето, челюстта и зъбите му, само че той съумява да преодолее всичко.


Никой с изключение на него не знаеше истината, която той носеше със себе си - че играе футбол по-добре от всеки различен. Той имаше този гений и неизменност, тъй че животът му се трансформира в битка, превъзмогване на доста трудности и постигане на триумф.

По лицето му си проличава през какви съществени обстановки е минал. Ето за какво Рибери в никакъв случай не е желал да прави пластични интервенции, с цел да скрие белезите си. Често споделя, че компликациите са изковали личността му.


„ Хората споделяха: Вижте лицето му, вижте главата му. Какъв е този белег? Ужасно е! Навсякъде, където отидох, хората ме зяпаха. Те не ме виждат, тъй като съм добър човек, тъй като се споделям Франк или тъй като съм добър футболист. Гледаха ме поради белезите по лицето ми “, сподели един път Рибери.

Той беше изхвърлен от манастира заради непослушност,.

Рибери със своите умения се трансформира във футболен звяр, който разрушаваше всичко пред себе си, поставяше върхове и бе приет от УЕФА за най-хубавия футболист.

Животът му също провокира публичен интерес, когато той разгласи, че ще се ожени и ще промени вярата си от католическа на мюсюлманска за брачната половинка си Уахиба Белхами. Ислямското му име е Билал и има две дъщери, Хизия и Шахинез.

Освен това Рибери се опита да пробие в музикалната промишленост, записвайки музикален видеоклип за алжирския музикант Халеда.

По непознати медии

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР