Животът на две зодии се преобръща в следващите дни и

...
Животът на две зодии се преобръща в следващите дни и
Коментари Харесай

Животът на две зодии се преобръща, става ад

Животът на две зодии се прекатурва в идващите дни и безусловно ще стане пъкъл. Предупреждението е на астролози.

Причината е, че представителите на тези знаци може да си завоюват нови врагове, които ще са в действителност рискови играчи, и ще тровят освен нервите им, само че и живота, написа jenata.blitz.bg.
-->
Астролозите предизвестяват, че тези зодии би трябвало да са доста деликатни, тъй като всяка тяхна дума или деяние може да бъде употребявано против тях. Идните дни ще са голямо тестване, макар лятната ви конфигурация.

Близнаци

Няма по какъв начин да не сте чували за поговорката „ вълк в овча кожа “. Погледнете доста деликатно обкръжението си, тъй като измежду околните си имате човек, който в действителност не ви желае положителното. Най-вероятно този човек в действителност ви завижда и се пробва да ви постави пръчка в спиците. Ще го направи доста хитро, бъдете бдителни.

Най-вероятно ще ви стане погрешно, че сте позволили подобен човек толкоз покрай себе си, само че колкото по-рано го дистанцирате от живота си, толкоз по-добре за вас. Трябва да се отървете от токсичните хора и животът ви ще стане надалеч по-лесен.

Риби

Рибите са зодия, която е привикнала да се възползва от другите. Вероятно хора в средата ви са разбрали на какво сте способни. Никой няма да хареса сходно отношение и е допустимо да ви отговори реципрочно. С две думи, ще се постарае да ви го върне тъпкано.

Работете върху себе си и грешките си и се старайте да не ги повтаряте още веднъж. Не се колебайте да желаете амнистия, когато грешите и се старайте да вършиме повече положителни неща за близките, звездите ви дават обещание, че ще ви се върнат като бумеранг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР