Животът на актрисата Ума Търман е почти толкова необикновен, че

...
Животът на актрисата Ума Търман е почти толкова необикновен, че
Коментари Харесай

7 любопитни факта за Ума Търман

Животът на актрисата Ума Търман е съвсем толкоз невероятен, че може да се конкурира даже с този на най-странните й героини. Тези луди обстоятелства потвърждават, че известната актриса е живяла забавен, само че никога не най-лесен живот. Ето някои обстоятелства за магнетичната русокоска:

1. Всеки, който е гледал филмите „ Убий Бил “, знае, че персонажът на минава през пъкъла, с цел да отмъсти на мъчителите си. За режисьора на кино лентата Куентин Тарантино се твърди, че е душил актрисата с верига в две подиуми от „ Убий Бил ”, с цел да направи фотосите по-реалистични .

" Просто увийте това нещо на врата си и го стегнете. За малко. Няма да наподобява както би трябвало, само че не мога да се държа като удушен човек, в случай че лицето ми не е зачервено и сълзите ми не бликат от очите ми ", споделя за тези подиуми Ума.

2. Много артисти съжаляват, че са се отказали от функции, които в последна сметка са станали сполучливи - и Търман е един от тях. Предложена й е основната роля на Лара Крофт във кино лентата „ Lara Croft: Tomb Raider “, по-късно изиграна от Анджелина Джоли, само че по това време тя я отхвърля.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР