Животът е пъстър, но аз лично не очаквам някой от

...
Животът е пъстър, но аз лично не очаквам някой от
Коментари Харесай

Денков няма притеснение, че ГЕРБ могат да отцепят петима от групата на ПП-ДБ

" Животът е цветен, само че аз персонално не чакам някой от нашите депутати да гласоподава " за " първия мандат ". Това сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " Николай Денков, представен от Българска телеграфна агенция.

Попитан дали има терзание в техните среди, че ГЕРБ могат да опитат да отделят пет индивида, които не им доближават за 121 гласа, Денков сподели, че нямат терзания. Денков сподели, че не чака и да имат отсъстващи депутати от пленарната зала.

Денков заяви, че на Председателския съвет са се разбрали, че разпределенията на комисиите и избора на управления ще остане за идната пленарна седмица. Политическите сили не могат да се схванат към този момент месец и половина по какъв начин да си поделят комисиите.

Първоначално беше планувано през днешния ден да бъдат определени ръководителите им, само че парламентарните групи дадоха преимущество на измененията в Наказателно-процесуален кодекс и в Закона за правосъдната власт, които през вчерашния ден бяха признати на първо четене в правната комисия.

Така последния работен ден депутатите ще посветят единствено на механизма за надзор над основния прокурор, като се чака да одобряват законовите ремонти на първо четене и в пленарната зала.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР