Живко Тодоров заслужи поредно отличие от конкурса Кмет на годината

...
Живко Тодоров заслужи поредно отличие от конкурса Кмет на годината
Коментари Харесай

Живко Тодоров е Кмет на годината за мандат 2019 – 2023 г.

Живко Тодоров заслужи следващо отличие от състезанието „ Кмет на годината " в тазгодишното издание на премиите, проведени от Kmeta.bg. Той взе огромната премия за огромна община и бе отличен за целия си мандат 2019 – 2023 г.  по време на 11-тото издание на състезанието.

Стара Загора и Живко Тодоров са носители на няколко от влиятелните оценки през годините - „ Култура и туризъм ", „ Smart City ", през 2022 година и 2017 година - „ Кмет на жителите ". Тодоров бе отличен и за работата си през мандат 2011 – 2015 година с  „ Кмет на годината ".
-->
В конкуренцията участваха всички 265-има кметове на общини в страната. Изключение тази година беше направено за 4 общини – Разлог, Якоруда, Нова Загора и Никола Козлево. Причината е, че там актуалните кметове не извършват функционалностите си през целия мандат (избрани са по-късно или краткотрайно извършват длъжността) и по тази причина няма по какъв начин да бъдат оценени за четиригодишния интервал наедно с останалите.

Кметът Живко Тодоров получи и особено отличие от платформата Bulgaria Wants You за демографска политика. Стара Загора бе първата община подкрепила самодейността през 2019 година и присъединила се със личен щанд на кариерните конгреси в Европа. Специалният приз е и във връзка събитието Work In Stara Zagora, което бе осъществено в поддръжка на бизнеса и търсещите професионална реализация в района.

Големите награди „ Кмет на годината " за мандата след гласуването на хората за дребна и междинна община отиват надлежно при кметовете на Сливница - Васко Стоилков на Родопи - Павел Михайлов. Официалната гала по награждаването се организира през днешния ден в София. Тя ще бъде излъчена по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4 на 21 септември от 21.00 ч.

Събитието се реализира с поддръжката на БАТ България, ЕФБЕТ, Виваком и Електрохолд. Медийни сътрудници на събитието са Българска национална телевизия, Economic.bg, Информационна организация Фокус, Метрореклама, ESGNews.bg, TheMayor.eu.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР