Живко Коцев и всички тези кадри, които излязоха в публичното

...
Живко Коцев и всички тези кадри, които излязоха в публичното
Коментари Харесай

Цветанов: Радев да вземе обективно решение за Живко Коцев

Живко Коцев и всички тези фрагменти, които излязоха в общественото пространство са укорими. С предлагането, което е направено президентът ще би трябвало да вземе обективно решение. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Според него Румен Радев би се съобрази с настояването на служебното правителство Живко Коцев да бъде освободен от поста на основен секретар на Министерство на вътрешните работи. По думите му е неприемливо и оставането на Калин Стоянов като министър на вътрешните работи.

Цветанов уточни, че с оглед идните избори е нужно да има утешение в системата на Министерство на вътрешните работи и възобновяване на доверието. В момента остава чувството на хората, че най-прекият път до мафията до проведената престъпност е кариерното израстване в системата на Министерство на вътрешните работи, посочи Цветанов.

Бившият вътрешен министър прогнозира, че предстоят тежки времена за системата на Министерство на вътрешните работи.

Остава едно чувство у хората, че всичко е едно противоборство на политическа основа. Не толкоз за професионалните и морални качества на чиновниците и на управителните фрагменти, а що се касае за политическото преодоляване и превръщането на Министерство на вътрешните работи в една политическа бухалка по отношение на всеки един просрочен или постоянен парламентарен избор, сподели още Цветанов.

Припомняме, че на 4 април главният секретар на МВР Живко Коцев подаде оставка. Той разгласи, че напуска системата на Министерство на вътрешните работи. Ден по-късно обаче Коцев отдръпна оставката си. Той се оплака, че тя е била подадена след оказан напън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР