Живко Господинов подаде оставка веднага след местните избори, давайки знак,

...
Живко Господинов подаде оставка веднага след местните избори, давайки знак,
Коментари Харесай

Божан Божанов става лидер на БСП Бургас

Живко Господинов подаде оставка незабавно след локалните избори, давайки знак, че желае да поеме отговорност за резултатите на Столетницата

Българска социалистическа партия Бургас скоро ще има нов ръководител. Решение за разкриване на изборната процедура бе взето на вчерашното съвещание на Националния съвет

Дългогодишният ръководител на бургаската конструкция Живко Господинов, който се задържа на ветровия пост близо 7 години – връх за цялата демократична история на социалистическата партия в Бургас, подаде оставка преди няколко месеца. Той пое отговорност за резултатите на Столетницата.

Българска социалистическа партия вкара 4-ма съветници, само че на фона на нищожните средства и условия, в които те правеха акция, и това би се счело за сериозен триумф.

В бургаското БСП обаче бързо са си харесали човек, който да размени Господинов, научи Флагман.бг от меродавен източник на „ Позитано 20 “.

Става въпрос за някогашният зам.-областен шеф Божан Божанов, който е одобряван от актива на партията доста добре. През годините той не е взел участие в крамолите в Българска социалистическа партия, които обезглавиха не един или двама положителни политици. Стоял е настрана от споровете и в никакъв случай не е ламтял за постове. Назначението му за зам.-областен шеф по време на първото служебно държавно управление си беше по-скоро експертна покана, защото Божанов е на първо място добър правист.

Според източници на Флагман.бг той е получил утвърждение от Корнелия Нинова и няма спънка да оглави структурата на Българска социалистическа партия в Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР