Живея със свекърва си. Съпругът ми е в постоянни командировки.

...
Живея със свекърва си. Съпругът ми е в постоянни командировки.
Коментари Харесай

Съпругът ми отсъства постоянно, а аз живея с майка му

Живея със свекърва си. Съпругът ми е в непрекъснати командировки.

Неговата работа е обвързвана с осъществяване на планове из цялата страна. Затова мога да кажа, че съм омъжена за свекърва си, а не за брачна половинка си.

След сватбата той ме помоли да пребивавам с майка му, защото тя остана сама след гибелта на татко му. Тази концепция не ми хареса, само че ми беше дадено, че ще се усещам свободна. Може би първоначално беше по този начин. След няколко месеца свекървата стартира да си пъха носа там, където не би трябвало. Нямам какво да укривам, само че непрекъснатият й надзор ме плаши. Като дете родителите ми не ме направляваха толкоз, колкото тази жена.

Съпругът идва за няколко дни и си потегля още веднъж. Много се веселя на времето, което можем да прекараме сами с него. Но е толкоз незадоволително, че нямам време да се насладя на мъжа си до насита. Майка му става непоносима през тези дни. Оказва се, че синът й липсва, а всички останали могат да чакат. Това се случва всякога, когато брачният партньор ми се върне.

Последният път свекървата прекрачи всички граници. Тя не остави сина си нито за минута, пробвайки се да бъде непрекъснато с него. Дори не можехме да останем уединено, тъй като тя стартира да се преструва, че се усеща зле и изиска той да стои с нея. Мога да схвана всичко, само че търпението ми си има граници. Тя се погрижи брачният партньор ми да заспи до нея и след това не желаех да го събуждам. На идната заран той още веднъж отпътува в командировка. След като ме целуна по бузата и ме прегърна, той си потегли за няколко месеца. Разбирам, че с тази работа изхранва фамилията ни, само че да живеем по този метод не е обикновено. Липсва ми вниманието, топлината и нежността му. Много го обичам, само че не мога да пребивавам по този начин.

Вижте още: Майка ми непрекъснато се меси в персоналния ми живот

Всяка заран, когато повеждам детето на детска градина, срещам деца, които вървят с бащите си. Не мога да мина безразлично около такива двойки. Чувствам се доста тъжна, че брачният партньор просто няма време да бъде с дребния си наследник. Детето би трябвало да поддържа връзка с татко си. В нашия случай даже баба му, която живее с внука си, не показва никакво предпочитание да се разноски с него. Тя е фокусирана единствено върху себе си и своите стремежи. На всичкото от горната страна тя е интригантка. Щом се забавя някъде, незабавно ми търси пояснение. Убедена е, че съм длъжна да й рапортувам всичко. Ако стартира да й опонирам, тя се обажда на брачна половинка ми и му споделя всичките си догатки.

Живея със свекърва си. И тя проваля живота ми по всевъзможен вероятен метод. Напоследък започнах все по-често да се възнамерявам имам ли потребност от такова семейство въобще?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР