Живеещи във варненския квартал Възраждане сигнализираха, че участък от улица

...
Живеещи във варненския квартал Възраждане сигнализираха, че участък от улица
Коментари Харесай

Опасна улица притеснява жителите на варненския квартал Възраждане

Живеещи във варненския квартал " Възраждане " алармираха, че сектор от улица " Ана Феликсова ", е в неприятно положение. Там няма тротоари, осветяване и маркировка. Пътната настилка е разрушена и е рискова, изключително за децата.

Варна

Проблемът с улица " Ана Феликсова " е дълготраен, споделят живеещите там. Движението е интензивно и в двете направления, а неналичието на видимост е причина за произшествия.
Даниел Петков: Улицата е тясна, няма светофари, лампите не работят, мрачно е вечер, доста е рисково. Движат се непрекъснато камиони и над 12.5 тона. Много е проблематично и зимно време. Ако една кола закъса по баира, другите се подреждат откъм гърба и те не могат да преминат.
В региона живеят доста фамилии с деца. Родителите са обезпокоени, че всеки ден по рисковия сектор минават доста възпитаници.
Даниел Петков: Не може да се минава.... долу има две детски градини, учебно заведение.
От Община Варна обявиха, че от понеделник ще има нова организация на придвижването, с цел да се подсигурява сигурността на пешеходците. В проблематичния сектор ще бъде построен тротоар с парапет. Ще има отвесна сигнализация и маркировка, а също и осветяване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР