Живеем във време, в което всичко е преходно, и хората

...
Живеем във време, в което всичко е преходно, и хората
Коментари Харесай

Деси Цонева: В момента всички приличат на жаби, а баба ми Анахид беше категорична тв икона, уникално красива и истинска жена!

" Живеем във време, в което всичко е преходно, и хората се интересуват от материалните богатства, външния тип и култа към личността.

В момента всички наподобяват на жаби, с опрощение. А баба беше безапелационна тв икона, неповторимо красива и същинска жена. "

Това показа пред „ България Днес “ Деси Цонева, внучка на тв водещата Анахид Тачева и щерка на Димитър Цонев. В памет на Анахид в столична изложба бе открита галерия на художничката Силвия Богоева, която събра родственици, близки и другари на грандамата в публицистиката.

Идеята за изложбата е на Деси Цонева, която разгласи че фондация за тв журналистически награди „ Димитър Цонев “ ще е учреди ново отличие, което ще се дава на млади тв водещи дами и ще се споделя „ Анахид “.

" Паметта би трябвало да се пази, другояче се не помни бързо. Човек може доста да е постигнал в живота си, само че след това бързо го не помнят “, споделя Цонева.

За изложбата особено от Щатите дойде дребната щерка на Анахид, носеща името ѝ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР