Живеем в странно време, в което можем да обявим Зендая

...
Живеем в странно време, в което можем да обявим Зендая
Коментари Харесай

Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с кауза

Живеем в необичайно време, в което можем да обявим Зендая за кралица на виртуалния червен килим. Тя се включи, въпреки и отдалечено, в премиите на Green Carpet Fashion, и то с доста специфична винтидж рокля на Версаче. Най-любопитното в тази ситуация е, че роклята е основана в същата година, в която се е родила Зендая - 1996 година " Това е невероятна чест, извънредно горда съм ", съобщи звездата на виртуалния червен килим.

Виж още: BTS не престават да пишат история, само че се забъркаха в заплашителен политически скандал - вбесиха Китай

" Знам, че модата е част от мен, откогато бях доста, доста дребна. Обичам облеклата и знам, че те са доста повече от облекла. За мен те са изкуство, страст, възприятие и аз точно посредством облеклата съумях да намеря себе си и да бъда уверена ", съобщи още актрисата, модел и певица. 

Виж още: Напусна ни Бърта от " Двама мъже и половина "! Актрисата умря след затруднения в болница

" Зеная е родена през 1996 година и взех решение, че би било забавно за нея да носи нещо от тази година. Ако Зендая беше на сегашните си години през 1996 година, то тя можеше да бъде модел на Версаче ", разяснява стилистът, избрал роклята, Лоу Роуч, пред английския Vogue. 

Виж още: Разделиха ли се Гери-Никол и Дани Илиев? Малък онлайн подробност ги издаде

Но концепцията зад това Зендая да се появи точно с тази рокля е много по-дълбока. " Хората не помнят, че винтидж модата е устойчива - това е метод да понижим замърсяването с текстил. И дрехата постоянно има история - кой я е носил, кой я е направил, какво е значила за всеки от тях... Тази част от модата постоянно ме е вълнувала, дава повече живот на всичко, което носим ", разяснява още стилистът. 

Виж още: Шон Мендес и Джъстин Бийбър с общ план? Може би, само че към този момент е загадка!

" Красиво!!! Помня тази рокля и тази сбирка ", написа Наоми Кембъл, която през 1996 година беше моделът, показал роклята, с която се появи Зендая. 

Изображение: Официален Instagram профил

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР