Живеем в един динамичен свят, в който времето е най-ценният

...
Живеем в един динамичен свят, в който времето е най-ценният
Коментари Харесай

Комплексно финансово решение, с което сметките на блока са по-лесни

Живеем в един динамичен свят, в който времето е най-ценният запас, с който разполагаме. Всеки от нас се стреми да усъвършенства работата и всекидневието си по метод, в който да съвместява друг тип действия и да прави място на най-приоритетните си задания. Големият град възпитава нов вид държание и привички у хората, наред с уговорките ни на виновни жители. Като поданици ние сме възпитани да съблюдаваме оправдано държание по отношение на отношението ни към заобикалящата среда, културата и метода ни на живот. Бидейки част от обществото, постоянно се стремим да поддържаме реда и приветливостта на средата към нас – в постройката, в която живеем, пространството към нея, градинките, парковете и площадките наоколо, да отдаваме непринудено от нашето време, труд и старания, само че и да следваме по-устойчиви и екологосъобразни полезности и държание.

Обновяването на инфраструктурната среда, фасадните усъвършенствания на жилищните здания и включването на нови по-модерни уреди, са измежду водещите цели, както в народен, по този начин и в общоевропейски проект Съществуват разнообразни стратегии на общинско или държавно равнище, както и безплатно финансиране посредством Европейски фондове, които да подтикват последователността в осъществяването на част от нашите цели. Изцяло в наш интерес е да построяваме една по-приветлива и хармонична конюнктура и блокова среда за по-добър метод на живот.

За искащите да се възползват от другите благоприятни условия, да ръководят общите доходи и разноски за общото сградно пространство бързо и дейно, Пощенска банка дава сложно финансово решение в улеснение на притежателите на жилища, които са част от Сдружение на притежателите по Закона за ръководство на етажната благосъстоятелност. Продуктовият пакет „ Етажна благосъстоятелност “ сплотява три от най-често мечтаните детайли - сметка за фонд „ Tекущи разноски “, сметка за фонд „ Ремонт и възобновяване “ и специфична сметка по „ Програма за саниране “ и е отсреща, с цел да облекчи притежателите в отговорностите им, като им предложи сложна услуга за техните упования. Банката е измежду първите в страната, която предлага артикули, ориентирани към този вид активност, с цел да улесни процеса по организация на вътрешния ред и този по кандидатстване за външно финансиране.

Сметки със специфични преимущества за  финансите на етажната благосъстоятелност

Проблемите в етажната благосъстоятелност могат да бъдат доста и разнородни. Може би всеки от нас се е сблъсквал с недоволства от съседите за течащ покрив, амортизирало асансьорно оборудване, навсякъде предпочитание за ремонт, реорганизация и преустрояване на общи елементи, замяна на общи съоръжения и съоръжение и още, и още. Тъй като за осъществяването им са нужни спомагателни финансови запаси от страна на всички притежатели,  продуктовия пакет на Пощенска банка обединява  услуги, които да спомагат оптимално на този развой. Сметката за настоящи разходина етажната благосъстоятелност дава разплащателна сметка без такса за разкриване и минимално салдо, със следните преимущества – до 5 безвъзмездни комунални заплащания за календарен месец, до 5 безвъзмездни междубанкови преводи месечно (считано от датата на разкриване на сметката, през системите Бисера и Blink, подредени в клон на банката), както и безплатeндостъп с пасивни права до услугата Интернет  банкиране („ е-Postbank “). Сметката за фонд „ Ремонти и възобновяване “ също се предлага без такса за разкриване и минимално салдо, с безвъзмезден достъп с пасивни права до „ е-Postbank “ и алтернатива за до 5 безвъзмездни междубанкови преводи месечно (считано от датата на разкриване на сметката), подредени в клон на банката. Двете финансови решения работят дружно, с цел да дават безупречна лекост в реализирането на другите действия, с минимални старания за оптимално улеснение.

Специална сметка по „ Програма за саниране “от Пощенска банка

Пакетът „ Етажна благосъстоятелност “ на Пощенска банка дава опция към предходните два продукта да бъде открита и Специална сметка по „ Програма за саниране “. Тя се предлага без месечна такса за обслужване и минимално салдо за разкриване, с опцията за гратис прилагане с пасивни права на достъп на „ е-Postbank “ и се открива при положение на утвърден план и подписано съглашение по „ Национална стратегия за Енергийна Ефективност на многофамилни жилищни здания “. Програмата цели да усъвършенства жилищната инфраструктура и смяна в образа на градовете, както и да способства за по-чиста околна среда, с което да усъвършенства метода ни на живот.

Повече информация за пакет „ Етажна благосъстоятелност “ на Пощенска банка и професионална консултация с специалистите може да се получи във всеки от Специализираните й центрове  „ Банкиране Малък бизнес “ в разнообразни градове от страната, както и онлайн на www.postbank.bg.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР