Живата легенда на Милан Паоло Малдини коментира предстоящото дерби с

...
Живата легенда на Милан Паоло Малдини коментира предстоящото дерби с
Коментари Харесай

Малдини: Милан показа, че е истински отбор

Живата легенда на Милан Паоло Малдини разяснява идното дерби с Интер, което ще прикове вниманието на футболна Европа в неделя вечер на " Джузепе Меаца ". Малдини, който във футболната си кариера е носил само фланелката на " росонерите ", дефинира срещата като много деликатна за двата отбора, лишавайки се от това да дефинира любимец в дуела. Милан и Интер се изправят един против различен в 190-ото " Дерби каузи Мадонина " в Серия " А ", като до момента са изиграли 291 срещи между тях във всички шампионати.

" Изиграл съм доста дербита по разнообразни способи, тъй като изкарах разнообразни години от живота си в тима. Когато бях на 16 или 17 години, страстите може да са повлияли на представянето ми. Когато си сред 30 и 35 години, се чувстваш по-сигурен и се наслаждаваш доста повече. Предстоящото дерби ще бъде много деликатна среща. Най-вече за Интер, който влиза в дуела в доста по-лошо положение от това, което бяха при започване на сезона.

Милан стартира акцията много едва, поради многото прехвърляния и промяната на управлението в клуба. Най-накрая те демонстрираха, че са същински тим и даже могат да имат вяра в това, че ще приключват в първата четворка “, разяснява Малдини. Серия А 27 кръг, неделя 4 март  Милан 21:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР