Живата легена на Уелс и Манчестър Юнайтед Райън Гигс беше

...
Живата легена на Уелс и Манчестър Юнайтед Райън Гигс беше
Коментари Харесай

Съдът в Манчестър оправда Райън Гигс по обвиненията в домашно насилие

Живата легена на Уелс и Манчестър Юнайтед Райън Гигс беше оневинен по обвиняванията в домашно принуждение против някогашната си другарка Кейт Гревил и нейната сестра, заяви Би Би Си.

Съдът в Манчестър приключи делото заради липса на доказателства против 49-годишния някогашен футболист и по този начин повторното гледане на делото против Гигс в края на месеца няма да се организира.

Райън Гигс пледира почтен за случая още първоначално месец ноември 2020 година, като той беше изправен пред пет години затвор, в случай че бъде приет за отговорен.

След като делото против него завърши, уелсецът към този момент може да се завърне към треньорската си работа, откакто за последно изпълняваше функционалностите на селекционер на националния тим на Уелс.

Когато обаче се разбра за обвиняванията в домашно принуждение, Гигс бе сменен на поста от своя асистент Роб Пейдж, а през юни месец предходната година именитият някогашен футболист публично анонсира и отдръпването си от поста.

В хода на своята дейна кариера пък Райън Гигс носи екипа само на Манчестър Юнайтед, с който за повече от 20 години изигра повече от 900 мача и завоюва повече от 30 трофея.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР