Жителка на град Рязан в Русия родила по време на

...
Жителка на град Рязан в Русия родила по време на
Коментари Харесай

Жена роди по време на парти и хвърли бебето в кофа за боклук, за да си продължи пиенето

Жителка на град Рязан в Русия родила по време на празненство, а по-късно просто подхвърлила новороденото си бебе в кофа за отпадък, с цел да може да продължи да пие, оповестява " Мирър ", представен от Блиц. Бебето е открито живо откакто един минувач чул рева му. Той в началото си помислил, че е животно в неволя, и бил замаян откакто намерил детето. Майка му, на име Юлия, родила в тоалетната в своя апартамент.

31-годишната Юлия е задържана, а другите й две деца, на три и четири години, са били отнети от нея.

След раждането тя сложила бебето в чанта, която хвърлила в огромен външна кофа за отпадък, а по-късно се върнала умерено да продължи да се забавлява.



Според информацията, тя не е казвала на никого, че е родила. Мъжът, разкрил бебето, е заявил „ Приближавайки се до кофата, чух сърцераздирателни крясъци. Отначало си помислих, че това е коте, само че когато разгънах найлоновата торбичка, ахнах. В контейнера измежду целия отпадък лежеше живо бебе. "



Премръзналото дете е постъпило в интензивното поделение, като е имало и подозрение за претърпяна органна непълнота. Майка му е упрекната в опит за ликвидиране на новороденото бебе. Следователката Анжелика Евдокимова е прецизирала: " Майката сподели, че не желае това бебе. Тя даже не е проверила дали е момче или момиче, преди да го изхвърли. По време на ареста тя беше мощно опиянена от алкохола.



Юлия, която работи като чистачка, е споделила, че пъпната шнур е паднала сама и не е трябвало да се реже.

Според информацията, лекарите безусловно са избавили живота на новороденото.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР