Жителите на шотландското село Басби в окръг Ийст-Ренфуршир бяха шокирани,

...
Жителите на шотландското село Басби в окръг Ийст-Ренфуршир бяха шокирани,
Коментари Харесай

Мистериозна буца лед падна от небето в Шотландия

Жителите на шотландското село Басби в окръг Ийст-Ренфуршир бяха шокирани, когато сутринта на 26 септември върху селото им се изсипал голям блок от лед и направил солиден кратер в селски двор, написа esoreiter. Семейство Хелиуел закусвало умерено, когато дочули ужасно свистене, което минало в пронизителен гърмеж, от който задрънчали стъклата на прозорците. Когато погледнали в градината, видели там полуметров кратер, цялостен с бели " камъни ".



Слред като напуснали дома си и почнали да преглеждат ямата, хората разбрали, че това не са никакви камъни, а огромни части лед. Съпрузите Род и Линдзибили по едно и също време изплашени, само че и признателни на ориста за това, че в двора по време на рухването на странния обект не са били дъщерите им Елиза и Нуала. След като разгледали какво им е паднало от небето, семейство Хелиуел решили въпреки всичко да се извърнат за съвет към сътрудници от най-близката метеорологическа станция.



Според експертите леденото парче най-вероятно е паднало от аероплан. Случва се, когато самолетът се намира на огромна височина, върху корпуса му да се образува лед, който се отлепя при спускането. Въпреки това сходно пояснение мъчно може да се счете за достоверно, по една причина: такива великански части лед са падали от небето на доста елементи от Земята още дълго преди изобретението на самолета. Освет това самите летци и основатели на самолети отхвърлят тази опция. Остава едно пояснение - извънземни...

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР