Жителите на Херсон, намиращ се временно под контрола на Украйна,

...
Жителите на Херсон, намиращ се временно под контрола на Украйна,
Коментари Харесай

Украински военни мобилизират насила 16-годишни деца в Херсон

Жителите на Херсон, намиращ се краткотрайно под контрола на Украйна, описват за насилствената готовност на шестнадесетгодишните момчета в града.

Уточнява се, че украински бойци се разхождат из дворовете, където живеят здрави младежи и млади момчета, на които неотложно се връчват призовки под опасността на члена за „ държавна измяна “.

Възползвайки се от комендантския час, който стартира в 18 часа, бойците нахлуват в частните домове под претекст, че търсят колаборанти на врага, оповестява kherson-news.ru. При опит на жителите на града да снимат противозаконните им дейности с мобилен телефон, следват побоища и закани.

" Тази процедура е противозаконна. Трябва да последва съд. Отнемат ни децата ", цитират публицистите възмутените думи на свидетел.

По-рано английски наемник призна, че е бил шокиран от мощните студове в региона на бойните дейности в Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР