Жителите на Асеновград временно прекратяват протестите си. Това съобщи пред

...
Жителите на Асеновград временно прекратяват протестите си. Това съобщи пред
Коментари Харесай

Жителите на Асеновград временно прекратяват протестите си

Жителите на Асеновград краткотрайно приключват митингите си. Това заяви пред " Фокус " Йордан Тодоров от Инициативния комитет на протестиращите.
 
Цацаров: Напрежението в Асеновград е вследствие на дълго толерирано възприятие за безотговорност

Причина за преустановяването на протестните дейности е, че по-голяма част от жителите се намират отвън града заради отпускарския сезон. " Тази неделя митинг няма да има ", съобщи Тодоров.
 
Събориха още 10 противозаконни постройки в Асеновград

Той разяснява и извършената преди ден втора акция, при която бяха отстранени нови 10 икономически и жилищни постройки в кв. " Лозница " в Асеновград.

" Незаконните къщи и постройки в циганската махала са над 200. Общината е подхванала ограничения, изпълнила е някои обещания, само че виждаме, че няма го стремежи резултат ", акцентира Тодоров. По данни от Общината, до този миг са отстранени общо 26 постройки в местността " Лаково ". 36 са издадените заповеди за нелегално строителство в циганската махала. Йордан Тодоров съобщи, че при започване на идващия месец митингите ще бъдат възобновени.
 
Пореден кротичък митинг провеждат в Асеновград

Жителите на Асеновград започнаха серия от митинги, откакто на 26 юни група роми атакува с колове и мотики възпитаници, треньори и родители от тима по кану-каяк, до момента в който са упражнявали на язовир " 40-те извора " край Асеновград.
  По тематиката Оставиха в ареста двама от ромите биячи от Асеновград
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР