Жители на Поморие живеят в постоянен страх, заради непредсказуемите действия

...
Жители на Поморие живеят в постоянен страх, заради непредсказуемите действия
Коментари Харесай

Възрастен мъж в Поморие заплашва съседи, опитал да наръга жена посред бял ден

Жители на Поморие живеят в непрекъснат боязън, поради непредсказуемите дейности на собствен комшия. Възрастният мъж насочва непрекъснати закани към съседите си и работещите в региона магазинери, предава Нова тв.

Ситуацията ескалира предходната седмица, когато мъжът, въоръжен с нож, пробва да наръга на улицата преминаваща жена. Всичко това се случва измежду бял ден и пред очевидци, обстановката е записана и от охранителна камера в региона.

На 25 юли дамата разхожда домашния си любим. Близо до блока на нападателя получава опасност, че „ ще бъде целена с камъни, в случай че не се махне ”. Тя си потегля, само че подава сигнал в полицията. Спира пред дома си и до момента в който опише на различен гражданин какво се е случило, мъжът се доближава.

Заставайки умерено до нея мъжът споделя: „ Аз повече с теб няма да се разправям ”, вади нож от джоба си и пробва да я наръга в корема. Въпреки крясъците на очевидците, нападателят потегля след дамата. Полицията идва на време и го арестува. Това споделя Милен Недялков, брачен партньор на потърпевшата жена. Седмица по-късно обаче, мъжът е пуснат на независимост.

„ Преди седмица ме беше заплашил мен. Само че аз не му обърнах внимание, тъй като не беше съществено отношение за мен ”, описа Недялков.

Съседите също са заплашвани от същия мъж. „ Тях също ги е боязън. Не знаят по какъв начин да реагират като го видят и се тормозят ”, добави той.

„ Според мен не би трябвало да е на независимост този човек, тъй като е рисков. Не би трябвало да се чака да се случи нещо, с цел да се вземат ограничения ”, съобщи Недялков.

Полицията и прокуратурата работят по случая.   
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР