Жители на община Кубрат излязоха днес за втори път на

...
Жители на община Кубрат излязоха днес за втори път на
Коментари Харесай

Жители на Кубрат протестираха срещу разбитите пътища

Жители на община Кубрат излязоха през днешния ден за повторно на митинг против разрушените пътища.Те блокираха за два часа пътя на изхода за Разград, като разпънаха по протежението на шосето българското знаме.

Кубрат
 © Мехмед Азиз / Българска телеграфна агенция
Издигнати бяха плакати " Този път води до обърканост ", " Добре пристигнали на Марс ", " Борба с дупките до дупка! ", " Не на бездушието " и други Протестиращите играха национални хора, а от високоговорителите звучаха и революционни песни. Показани бяха скъсани гуми и изкривени джанти, с претенции за незабавни поправки на пътищата.

Преди месец и половина поданици на Кубрат затвориха два от изходите на града - към Русе и Разград с претенции за поправки на пътищата.
От Агенция " Пътна инфраструктура " тази седмица оповестиха, че сега се създава софтуерен план за ремонта на 9 км от път II-49 Кубрат - Тутракан, в сектора сред селата Топчии и Каменово, а със средства от Оперативна програма " Региони в напредък " се рехабилитират общо 31 км от второкласния път II-49 Търговище - Разград - Кубрат - Тутракан, който свързва областите Търговище, Разград и Силистра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР