Жители на няколко села в общините Поморие и Несебър се

...
Жители на няколко села в общините Поморие и Несебър се
Коментари Харесай

Банди нападат край Поморие и Несебър! Упояват жертвите си

Жители на няколко села в общините Поморие и Несебър се оплакаха от съществени обири, станали през последните няколко дни.

Повечето от пострадалите са уверени, че става въпрос за едни и същи хора, които обикалят селата, с цел да нападат набелязани домове. Подадени са към този момент няколко сигнала до полицията, а хората разпространиха и фрагменти на хипотетичните крадци с вярата това най-малко да ги стресне.

Домът на Ели Митева и нейния брачен партньор в село Александрово е бил нападнат, в миг в който и двамата са били у дома и са спели.

„ Прибрахме се да починем. Вероятно сме следени. В дома ни нахлуват трима въоръжени младежи. Крали са в наше наличие, до момента в който спим. Алармата на часовника на брачна половинка ми звъни за работа. Крадците очевидно се подплашват в този миг и това може би ни е избавило от спомагателни щети”, описа Ели Митева пред Нова телевизия.

„ След като се разсъниха, потърсих ключовете за колите. Видях, че там, където сме ги оставили, дружно с чантите ни, ги няма. Разбрах, че сме обрани. В този миг крадците към момента бяха в къщата. Веднага звъннах на 112, само че до момента в който разговарях с дежурния служител на реда, те избягаха”, добави брачният партньор на Ели Митева.

Жената подозира, че апашите са ги упоили с нещо. В дома си имат питбули, които, по думите ѝ, не били доста отзивчиви. Те също не са реагирали на крадците. Това кара Митева да счита, че против тях е употребен кучегон.

Бандитите са младежи на към 17-годишна възраст, слаби, бързи и доста рискови.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР