Жител на Варна стреля с пневматична пушка срещу полицейски патрул.

...
Жител на Варна стреля с пневматична пушка срещу полицейски патрул.
Коментари Харесай

Шок! Варненец нападна полицаи и му се случи случка

Жител на Варна стреля с пневматична пушка против полицейски патрул. Случаят е от понеделник. Полицаите са се отзовали на подаден сигнал за битов скандал, само че се сблъскали с очевидна опозиция от страна на 50-годишен мъж, който попречил осъществяването на отговорностите им по запазване на публичния ред.

" Получихме сигнал за битов скандал, още при слизането от автомобила лицето, което се намираше на терасата, възпроизведе няколко изстрела по нас, успяхме да се скрием. Лицето излезе от къщата в двора, в ръцете си имаше пушка и лопата. Насочи пушката непосредствено към нас, което наложи потреблението на оръжие със стоп патрони, извади нож и се опита да го употребява. Единият от сътрудниците ми е със счупена ръка, аз съм с леко пострадване на дланта ", описа пред Българска национална телевизия мл. контрольор Руслан Проданов от Пето районно управление-Варна.
-->
" Лицето е арестувано за 72 часа. Ще се правят експертизи. Лицето няма предишни прояви, не е престъпно проявен, имал е огромни фамилни проблеми, прекарал е 2 тежки болести, за които е взимал мощни лекарства, здравно лице може да каже по какъв начин са му се отразили ", добави Явор Колев, шеф на Пето районно управление-Варна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР