Жител на тузарския квартал Оберкасел в Дюселдорф намери скъпо, но

...
Жител на тузарския квартал Оберкасел в Дюселдорф намери скъпо, но
Коментари Харесай

Немец си купи два "смарта" да му пазят място пред къщи

Жител на тузарския квартал " Оберкасел " в Дюселдорф откри скъпо, само че дейно решение на казуса с недостига на паркоместа в махалата. След като му омръзнало непознати коли да препречват алеята към гаража, той купил два " смарта " и ги паркирал от двете ѝ страни на улицата пред кооперацията, в която живее, оповестява RP Online, представено от Факти бг.
Според съседи мъжът карал огромен всъдеход и му пристигнало до гуша да се чуди всекидневно по какъв начин да захожда към гаража, заобикаляйки погрешно паркирали натрапници. Вместо да си вземе по-малък автомобил или да се опита да задобрее с маневрите, явно заможният дюселдорфец решил да употребява дребните градски коли като колчета, ограничаващи подстъпите към алеята към кооперацията.



Сребристите " стражи " изпълнявали задачата си безупречно към този момент трета година. Според дюселдорфската Служба за ръководство на трафика в дейностите на мъжа нямало нищо нелегално, стига да можело количките да бъдат преместени при положение на потребност.

Комшиите на съобразителния немец споделят, че " смартовете " напуснали постовете си единствено един път, освен това по едно и също време. Това ги навеждало на мисълта, че най-вероятно е трябвало да минат механически обзор или да бъдат пререгистрирани. Някои от жителите на квартала обаче се чудели за какво мъжът просто не изиска от общината да нанесе зигзагообразна маркировка, която да демонстрира периметъра, в който не може да се паркира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР