Жител на София сигнализира за зле асфалтирана улица.Николай Николаев твърди,

...
Жител на София сигнализира за зле асфалтирана улица.Николай Николаев твърди,
Коментари Харесай

Бутафорно асфалтиране на улица в столичен квартал СНИМКИ

Жител на София алармира за зле асфалтирана улица.

Николай Николаев твърди, че улица " Войводина могила " в столичния квартал " Княжево " е асфалтирана бутафорно. Той споделя, че през миналата седмица живущите в региона са се зарадвали от новината, че следва асфалтиране на сектори от улица " Войводина могила " сред номерата 88 и 96.

" Аз пребивавам на номер 94. Бях отвън София, само че ми звънна прочут, който беше у дома по това време с информация, че са пристигнали да асфалтират ", написа Николай в обществената мрежа Facebook.

Предложили му, в случай че желае да заплати и ще асфалтират и глухата пресечка - " ул. 711 ". Мъжът обаче им съобщил, че няма интерес.

" Когато се върнах в София с вярата, че улицата пред къщи (Войводина могила) ще е асфалтирана, видях страшна бутафория ", прибавя мъжът.

Николай твърди, че 90% от участъка е бил затрупан и трамбован с асфалтови отрязъци от други улици.

" Реално асфалтирана беше единствено една кръпка от към 10м2. Прилагам фотоси, само че по-лошо осъществяване на " асфалтиране " не съм виждал. Реално асфалт съвсем няма и евентуално е ориентиран на друго място против възнаграждение на служащите ", написа още той.

Николаев към този момент е подал жалба на уеб страницата на регион " Витоша ".

" Не желая да ви обезверявам, само че където и да подадете сигнал доста мъчно ще постигнете нещо. Мислите ли, че тези, които са ги пратили да асфалтират и са им платили за това, не знаят по какъв начин работят и не са ревизирали каква работа са свършили?! Всичко доста добре се знае, само че се регистрира работа и се усвояват пари, както нормално. А от така наречен " Контактен център " ще чуете единствено неистини, замазване на обстановката и отсрочване във времето т.е. ще ви скъсат нервите. От горчив опит го настоявам. Въпреки това ви искам шанс и триумф до колкото е допустимо при ситуацията, в което ни се постанова да живеем ", написа в мненията под поста Кланс Йорданов.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР