Жител на пловдивското село Марково се оплака от системен тормоз

...
Жител на пловдивското село Марково се оплака от системен тормоз
Коментари Харесай

Бивш полицай от Марково - пребит в заведението си

Жител на пловдивското село Марково се оплака от систематичен тормоз, който негов съселянин постанова на фамилията му.  Преди седмица Сотир Пърнев е атакуван от Атанас Спиров – Луката и  обичай. На идващия ден обзорното стъкло на автомобила му е разрушено. Мъжът, който е някогашен служител на реда, е подал тъжби в Първо районно и прокуратурата. Също по този начин си е извадил и здравно.
Прочетете още
Нападението е станало на 5 септември вечерта.  Пърнев и брачната половинка му Мария са притежатели на едно от най- посещаваните бистра в Марково – „ Оазис ”. Вечерта  в заведението имало празник, който завършил малко след 22 часа и фамилията почнало да почиства.  „ Чух някакви гласове отвън  и излязох да видя кой е. Стори ми се, че слушам гласа, на един от мъжете, който беше на празника и извиках „ Наско, ти ли си? ”  В същото време силуетът се приближи и ми сподели:„ Какво искаш, бе, п..ст!? ” Тогава видях, че е Луката идва към мен, приближи се, наплю ме. Аз се обърнах и му споделих да си върви, а той ме вкара с ритник в заведението. Жена ми се уплаши доста и му се разкрещя да се маха! ” описа Сотир за TrafficNews.

На идващия ден Пърнев намерил автомобила си със счупено задно обзорно стъкло. Минути преди този момент вижда до заведението автомобила на Луката.



Мъжът е пуснал тъжби и за двата случая. С жена му са били и на психиатър. „ От през вчерашния ден и двама сме на ксанакс. Тя е в стрес, заключва се, когато е сама в заведението. Намалихме работното време до 19 часа, тъй като се тревожим, че този човек, може още веднъж да ни нападне ” твърди Сотир. Казва, че Спиров не за първи път потегля против него. Преди години още веднъж го е нападнал и тогава е наказан по тъжба на Пърнев, който тогава още е настоящ служител на реда.

„ Върви из селото, твърди, че зад тила му е някогашен шеф на полицията и е недостижим. Не съм единствения, който е унизен. Надявам се и други хора да се престрашат да се оплачат ”, споделя Пърнев.

От полицията разясниха, че по случая тече инспекция, разпитват се очевидци. 

Въпросната вечер е имало подаден сигнал от Пърнев и на място е бил патрул от Първо районно управление (на МВР). 

За въпросното строшаване на прозореца на автомобила се води досъдебно произвеждане против незнаен причинител за увреждане на непознато имущество - член 216 от Наказателен кодекс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР