Жител на общината Куайхада в Бразилия, фермерът Раймундо Алюсено стана

...
Жител на общината Куайхада в Бразилия, фермерът Раймундо Алюсено стана
Коментари Харесай

Кокошка снесе яйце с датата на Апокалипсиса ВИДЕО

Жител на общината Куайхада в Бразилия, фермерът Раймундо Алюсено стана воин на локалната преса, откакто кокошка в неговото стопанство снесе изумително яйце - със загадъчно знаци и числа по черупката.

Безусловно, това дотам е шокирало селския гражданин, че за случилото се разбрали скоро всичките съседи, а по-късно и публицистите са посетили фермата, с цел да видят удивителната кокошка и творението ѝ.
Самият фермер признава, че е видял доста чудеса в живота си, само че всичките те са се вписвал в действителните отклонения и чудатости на природата.

А тук имало единствено мистичност!

Основното е това, че не е ясно какво значат тези числа и знаци. Наистина ли става дума за инцидентен проблем с окраската на черпупката на яйцето?

В интернет, където са качени видео и фотоси с бразилското знамение, съвсем никой не има вяра, че това е чисто и просто случайност.

Мненията по въпроса, само че има две, които най-често се повтарят. Според едното, за това са отговорни извънземните или поданици на паралелни светове, които ни изпращат тези писмени послания.

Второто принадлежи на вярващите люде. Те споделят, че върху яйцето е изписана датата на Апокалипсиса, като вестта идва не от какъв да е, а от самия Бог.

Има и скептици.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР