Жител на Индия бил изненадан от родителите си за 1-рожден

...
Жител на Индия бил изненадан от родителите си за 1-рожден
Коментари Харесай

Младеж удави BMW, защото искал Jaguar

Жител на Индия бил сюрпризиран от родителите си за 1-рожден ден с чисто ново BMW 3-Series. Вместо да се зарадва, младежът потопил колата в реката. Както се оказало по-късно, младежът бил отчаян от подаръка, тъй като желал Jaguar, а не автомобил на баварската марка.
На оповестено в YouTube видео се вижда по какъв начин белият седан постепенно потъва в реката. Въпреки опита на новия му притежател да се отърве от него, автомобилът въпреки всичко малко по-късно изплува на островче. Местни поданици се пробват да спасят колата, защото се изплашили, че в нея има хора. За благополучие, автомобилът бил празен, а малко по-късно дефинитивно потопен.
Полицейски чиновници потвърдиха, че младежът фактически е потопил автомобила, защото бил ядосан на татко си, че не му е купил Jaguar. Срещу хлапака обаче няма да бъде повдигнато обвиняване, защото се оказало, че той има душевен проблеми, поради които на няколко пъти се е лекувал. Сега той минава терапия и ще се размине с наказване.


В края на юли модел Playboy потопи своето Lamborghini Huracan Spyder в басейна на вилата в Кан, в която почивала. Хърватката Сорая Вучелич бивше гадже на мегазвездата на бразилския народен тим и " Пари Сен Жермен " ­- Неймар, се оправда с неприятен избор на обувки. Според нея причина е във високите токове, поради които вместо спирачка, натиснала педала на газта. Наложи се да идва специфична машина, която да извади суперколата от басейна.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР