Жител на Башкирия рани съпругата си с нож, защото отказала

...
Жител на Башкирия рани съпругата си с нож, защото отказала
Коментари Харесай

Мъж намушка с нож съпругата си, отказала да приеме букет и пръстен

Жител на Башкирия рани брачната половинка си с нож, тъй като отказала да се сдобрят след раздялата и не приела букета рози и златния пръстен, които ѝ поднесъл, заяви РИА Новости, представена от БГНЕС.

По информация на пресслужбата на вътрешното министерство, пристигналите на местопроизшествието служители на реда разкрили следи от кръв и листенца от рози. Пострадалата жена е откарана в болничното заведение, а причинителят е направил цялостни признания.

Той разказал, че брачната половинка му схванала, че ѝ изневерява и го изгонила от къщи. Два месеца по-късно брачният партньор решил да предприеме стъпки към стопляне на връзките. Според него, букет рози и златен пръстен би трябвало да разтопят сърцето на обичаната, само че нещата не се случили, както очаквал.
Още щом го видяла, 43-годишната жена се нахвърлила с точилка върху погрешния си брачен партньор. Букетът от червени рози се разпилял в коридора, което мощно засегнало 51-годишния мъж. След къс размисъл той отишъл в магазина и купил нож, с който малко по-късно пробол жена си в корема.

Извършителят е задържан и против него е повдигнато обвиняване за съзнателно причиняване на тежка телесна щета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР