Жител на Аризона така и не успя да разбере, защо

...
Жител на Аризона така и не успя да разбере, защо
Коментари Харесай

Бръмбар ухапа мъж, лекарите онемяха безсилни пред последствията от атаката на насекомото

Жител на Аризона по този начин и не съумя да разбере, за какво ръката му внезапно се покрила цялата в синини, като че ли го е блъснал автомобил или е бил свиреп обичай. Впоследствие се оказало, че виновност за това има захапване от бръмбар. 41-годишният Томас Джей, гражданин на град Чандлър в Аризован, описа пред изданието New York Post, че при започване на този месец е бил ухапан от бръмбар, до момента в който е почиствал двора си от отпадък. Той почувствал доста мъчително убождане от жило, проникнало под кожата му с огромен напън. Той незабавно махнал насекомото от ръката си. След няколко часа към ухапването се появил наследник кръг, а по-късно цялата му ръка се покрила със странни синини.

Лекарите били не по-малко озадачени от Томас. Той посетил център за незабавни случаи и две лечебни заведения, само че никой от медиците не съумял да му сложи диагноза. Били му направени редица проби и разбори, само че те се оказали безрезултатни. Междувременно мъжът почнал мъчно да си движи ръката.

„ Молим се от ухапването да няма дълготрайни последствия”, споделя брачната половинка му Дий Петров.

Жената на Томас подозира, че мъжът ѝ е бил ухапан от паяк от типа солпуги, само че не е изрично сигурна в това. Тя разгласява в интернет фотоси на ръката с вярата, че някой ще разпознае признаците и ще каже по какъв начин те да бъдат третирани.

Джей, който явно е необичаен медицински случай, има намерение да сътрудничи на лекарите при проучването на феномена. „ Дори и лекарите да не схванат какво е това, като опитват върху мен, те ще оказват помощ на други пациенти”, счита той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР