Жител на Англия се зарази с коронавирус по време на

...
Жител на Англия се зарази с коронавирус по време на
Коментари Харесай

Неверен съпруг се зарази с коронавирус по време на секс уикенд с любовницата

Жител на Англия се болести с ковид по време на уикенд с любовницата си в Италия, до момента в който брачната половинка му си мислела, че е в командировка.

Пациентът на 39 име, чието име не се оповестява, споделил на жена си, че ще пътува в командировка във Англия. Вместо това той отпътувал с любовницата си за Италия, която е най-силно обхваната от пандемията спрямо други европейски страни.

След завръщането си погрешният мъж признал да лекарите, че е бил в Италия и може да се е заразил. Направените проби открили, че това фактически е по този начин.

Той отказал да назове пред лекарите името на любовницата си, без значение, че тя също можело да е инфектирана. Накрая въпреки всичко и тя се подложила на тестванията.

Жената на мъжа до последно считала, че той е прихванал вируса до момента в който пътува из страната.
Тя посъветвала съвета на лекарите и се изолирала в Северна Англия.

"Случаят на този пациент би бил комичен, в случай че нещата не стояха по този начин съществено. Той си мислел, че има идеално оправдание, само че не отчел добре обстановката. Би трябвало да се радва, че е съумял да се върне, преди да затворят въздушните граници ", разяснява лекарят, при който въпросният пациент потърсил помощ.

Той споделя за него пред английските медии като образец, че хората би трябвало да подхождат рационално и да подхващат колкото се може по-малко опасности.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР