Жестокото убийство на 21-годишния Ангел Здравков покруси цял Пазарджик. Неговите

...
Жестокото убийство на 21-годишния Ангел Здравков покруси цял Пазарджик. Неговите
Коментари Харесай

Близките на Ангел от Пазарджик са неутешими: Взеха ни всичко!

Жестокото ликвидиране на 21-годишния Ангел Здравков покруси цялостен Пазарджик. Неговите близки за неутешими с своята тъга. Момчето умря от кръвозагуба, откакто беше намушкан с нож от 18-годишния Никола Райчев. Вероятната причина е сдърпване на момиче.

Във Facebook вуйчото на Ангел написа:

Сбогом момчето ми! Сбогом детето ми! Никога към този момент няма да видя усмивката ти, да стисна ръката ти и да чуя: К`во става, вуйчеее! Взеха ми доста, да видя безчет нови усмивки и да усещам моменти преливащи от благополучие, безчет сълзи от наслади, израстването ти като умен, заслужен и почтен човек. Гордостта, щастието и любовта в очите на родителите ти и на всички нас останалите ти близки хора.

Уви, замениха ги с безчет сълзи от тъга, вечери цялостни с горест и претърпените мемоари с теб, само че за бога, какви мемоари единствено..........

Един размах, една гняв, един момент от живота на тежко комплексирано създание без разсъдък и емпатия, един неуспех, един неудачен опит на някоя и някой ни взе всичко, ВСИЧКО. Взе живота ти, няма връщане обратно.

Прости ми вуйче, обичаме те и постоянно ще те обичаме до края на вечността. Сбогом ще се забележим във Валхала по на бутилка с правилни приятели и Вечен Рок!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР