Един загинал и ранени след тежка верижна катастрофа край Варна.

...
Един загинал и ранени след тежка верижна катастрофа край Варна.
Коментари Харесай

Един загинал и ранени след тежка верижна катастрофа край Варна

Един умрял и ранени след тежка верижна злополука край Варна. Катастрофата е станала малко след след 17:00 часа. Според очевидци на случая са се сблъскали три  коли и камион, като в резултат на удара една от колите е изхвърчала в близката равнища, където се е блъснала в дърво.

Пътят Варна- Добрич е затворен за момента.На мястото на катастрофата има екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната сигурност.

Един умрял и ранени след тежка верижна злополука

Един умрял и ранени след тежка верижна злополука край Варна 22.05.24 19:16 Официално! Гонзо към този момент е президент на БФС 22.05.24 18:41 София под вода, мощна стихия блокира летището в столицата (ВИДЕО) 22.05.24 18:25 Пламъци погълнаха компанията производител на лекарството за намаляване „ Оземпик “ (ВИДЕО) 22.05.24 17:21 Традицията, от която Италия желае да се откаже: Храненето навън 22.05.24 17:00

SafeNews напомня, че водач блъсна и умъртви млад мъж след злополука по пътя Стара Загора-Нова Загора. Сигнал за случая е получен в Областна дирекция на МВР около 2:00 часа в събота. Екип от сектор „ Пътна полиция “, е открил, че лек автомобил „ Фолксваген “ е катастрофирал и умрелият е неговият лидер.

След настъпило пътнотранспортно произшествие водачът на лекия автомобил е излязъл от него, след което е бил блъснат от различен преминаващ лек автомобил „ Сеат “. Той е ръководен от 37-годишен мъж, който е напуснал местопроизшествието.

При различен случай, мъж е умрял, а двама души са в болница във Варна след злополуката с Кирил Петков в Аксаково.

SafeNews припомня, че злополуката с кола на НСО, в която е бил съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, стана на входа на варненското село Аксаково. За това оповестиха от Политическа партия във фейсбук страницата си.

58-годишна жена, която е измежду ранените, е с заплаха за живота, водачът управлявал колата на НСО е с по-леки пострадвания.

По непотвърдена информация, водачът на НСО е карал с превишена скорост.

Източник: Фокус

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР