Жестокото меле, което затапи кръговото на хотел Мираж в Несебър

...
Жестокото меле, което затапи кръговото на хотел Мираж в Несебър
Коментари Харесай

Жестокото меле край луксозен хотел в Несебър изпрати мъж от Сливен в болница

Жестокото меле, което затапи кръговото на хотел " Мираж " в Несебър изпрати един в болница по неотложност. Причината за случая, който се случи преди 30 минути, по всяка възможност е отнето преимущество от страна на автомобил с марка " Мицубиши ", написа " Флагман ".

Шофьорът на голфа - млад мъж на забележима възраст към 35г., към момента е на мястото на случая и споделя за случилото се на органите на реда. Мъжът, който показа, че е готвач от Нова Загора, се е движел по бул. " Стефан Стамболов ". В колата е била и приятелката му. Навлизайки в кръговото до хотел " Мираж ", от пресичащия бул. изкача втори автомобил, отнемайки преимуществото му.

Ударът е бил мощен, описа водача на голфа, който бе в потрес. Водачът на Мицубишито е изпаднал в безсъзнание, а новозагорецът, който не е потърпевш съществено съумява незабавно да му окаже помощ. Той го свестява и се свързва със незабавния тел. 112.

Движението на Мираж сега е затруднено. Пострадалият мъж е откаран по неотложност в УМБАЛ - Бургас. Той е бил във очевидно положително положение, само че занапред лекари ще правят прегледи за определяне на вътрешни контузии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР