Жестоко пребитият на 19-ти януари Христиан Пендиков дава първите си

...
Жестоко пребитият на 19-ти януари Христиан Пендиков дава първите си
Коментари Харесай

Пребитият в Охрид Пендиков дава показания

Жестоко пребитият на 19-ти януари Христиан Пендиков дава първите си показания пред следователи в Охрид, съобщи БГНЕС.

Това е първото завръщане на Пендиков в родния му град след лекуването му в София. Младежът ще опише нападението и аргументите за побоя. След случая от прокуратурата в Охрид оповестиха, че закононарушението е осъществено заради българската етническа принадлежност на Пендиков.

По време на последното правосъдно съвещание един от нападателите Илия Спасески с горделивост съобщи, че " схваща обвиняването, само че не се усеща отговорен ”. По време на побоя инцидентен минувач е извикал да спрат, а обвиненият Илия Спасески дал отговор: „ Не си заслужава за българин да викаш полиция ”, и двамата нападатели траяли да бият Пендиков. Тази информация беше оповестена от прокурора по делото. 

След приемането на така наречен " Френско предложение ", което слага ясни условия за започването на договаряния на РСМ за участие в Европейски Съюз в страната избухна радикална и екстремистка антиевропейска агитация. В нея вземат участие както представители от опозицията, по този начин и от ръководещата коалиция. През месец се оповестяват " социологически изследвания ", които внушават на обществото понижаване на поддръжката за участие в Европейски Съюз, увеличение на известността на съветския президент Путин и на сръбския режим отпред с Александър Вучич.

Според ръководещите в Скопие за това са отговорни Европейски Съюз и България, които поставяли " унизителни условия на РСМ ". В множеството случаи тези проучвания и разбори се популяризират от медии и организации, които получават европейско финансиране под друга форма.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР